Hírek Makó

Bemutatták Makó turisztikai marketingtervét

Közel hatvan turisztikai szolgáltatónak, vállalkozónak tartott tájékoztatást ma a Korona szállóban Farkas Éva Erzsébet polgármester a Makóra érkező közel 5 milliárd forint értékű támogatásokról és a fürdő fejlesztéséről. A képen buli a turisták által közkedvelt Hagymatikumban.

MH-Makó

A tájékoztatóban szó esett többek között a Makovecz épületekről, azok felújításáról és építéséről. A kormánnyal való együttműködésnek, valamint Lázár János országgyűlési képviselőnek köszönhető forrásokból megvalósuló beruházások Makó és térségének turisztikai erejét növelik majd. Farkas Éva Erzsébet hangsúlyozta: 2018 a vállalkozók éve lesz, idén ezt készítik elő. Hozzátette, a közös együttműködés alapja a város további fejlődésének.

Barna Gábor, a városmarketing iroda vezetője a tavalyi marketing- és kommunikációs eredményeket, valamint Makó idei marketingtervét mutatta be. Az előadásból megismerhették a magyarországi és határon túli turisztikai kiállítások mellett a nyomtatott és online terveket és fejlesztéseket is. Az irodavezető a turisztikában érdekelt szolgáltatókkal való közös gondolkodásra és partnerségre hívta fel a figyelmet.