Kék hírek Makó

Négyen verekedtek össze a makói főtéren

A négy makói fiatalember az egyik belvárosi szórakozóhelyen kapott össze a hétvégén, s a verbális erőszakot már az utcán követte fizikai is. Még a Glorius Hotel kihelyezett székeit és asztalait is összetörték.

MH-Makó

Négy helyéli fiatal verekedett össze a hétvégén a makói főtéren, miután az egyik szórakozóhelyen vitába keveredtek. A térfigyelő kamerákkal körbetűzött helyszín sem tartotta vissza őket attól, hogy nekiálljanak elpáholni egymást, s mellesleg a Glorius Hotel utcai székei és asztalai közül is összetörtek 100 ezer forintnyit. A 8 napon belül gyógyuló – azaz könnyű – sérüléssel járó meccs nem ért véget az indulatok lecsillapodásával, hiszen a makói rendőrkapitányság által gyanúsítottként kihallgatott mind a négy fiatalember beismerő vallomás tett.

Hogy mi volt a verekedés kiváltó oka, azt nem tudni, az azonban biztos, hogy ellenük csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

2 Responses

  1. Ezeknek a fiatal társaságnak nem bírság kell közmunka hanem napszámba ledolgozni nyáron a százezer ft kárt, s elmegy a kedvük…. meg tartsák el magukat buli, szülőkön élősködni, keménykedni az megy ez is menjen nekik.

  2. A ’70-es évek végén hetente voltak ilyen “ismerkedési est”-ek. Jön a tavasz, dolgoznak a hormonok.

Comments are closed.