Makó Sport Színes Térség

Horrorcirkuszban is fellépett a makói artista

A  makói Nagy Ferenc artista ázsiai hajókalandja után fél évet töltött egy németországi horrorcirkuszban, majd egy hónapot szerepelt a Flic Flac egyik karácsonyi műsorában.

Albert Barbara – Makó

A Flic Flac, mely Európa legnagyobb cirkusza rendkívül extrém volt, Nagy Ferenc és Németh Zsófia nagy kerekes (Röhnrad) produkciójukat is az adott téma szerint koreografálták.

– Szinte minden nap felléptünk, a közönségnek nagyon tetszettek a produkciók. Mindig teltház fogadott bennünket, ami hihetetlenül jó érzés egy artistának. Örömmel szembesülünk a párommal, hogy szeretik a műsorszámainkat – árulta el az akrobata.

A makói artista már többször járt Németországban, ahol mindig új kihívások várják. Január végétől fél évig a Flic Flac cirkusz börtön műsorában lép porondra.

– A luxushajó után egy teljesen más környezetbe kerültünk, egy lakókocsiban laktunk a cirkusz mellett. Az artisták világa változatos, de ettől lesz izgalmas ez a hivatás, ami valójában a hobbim is egyben. Kíváncsian várom, milyen izgalmakat rejt a „börtön” – tette hozzá.