Színes Térség

A mazsorettek is felléptek az apátfalvi újévi koncerten

Az apátfalvi Ifjúsági Fúvószenekar a Tini Mazsorett Csoporttal közösen tartott újévi koncertet ma délután a Faluházban. A mindig nagy sikerű koncert ismét elnyerte a nézők tetszését. 

Gajáta Fanni – Apátfalva

Régi új és új tagokkal, közel egy hónapig készült az apátfalvi Ifjúsági Fúvószenekar a szombat délutáni koncertjükre. Mint mindig, most is nagy sikert arattak a zenészek. A mazsorettes lányok is hatalmas tapsot kaptak.

– Bejártam már Magyarországot, Európát és Jeruzsálemet egyaránt, rengeteg helyen léphettem fel, de amikor visszatérek a szülővárosomba, Apátfalvára, mindig nagy az izgalom – árulta el a fellépés után Mátó Mátyás, a zenekar vezetője. Mint elmondta, erre a koncertre nemcsak új, hanem a régi zenekari tagok is visszajöttek, hogy fergeteges hangulatot teremtsenek. – Nagyon sok új zenével készültünk, de így is alig fértünk bele a műsorba.

navigate_before
navigate_next

A Mátyó Mátyásné által vezetett Tini Mazsorett Csoportot nem először lépett fel a fúvószenekarral. Antal Eszter mazsorettes elmondta, jobban kedvelik az élő zenekari fellépést, mint a gépi zenét.

– A közönség és az én kedvencem is a Monti Csárdás – tette hozzá Eszter. A csoport idén is sok fellépésre készül, a jól megszokott helyszínek mellett új helyekre is mennek.