Makó Színes

Eszenyi Enikő humoros énekes estje a Hagymaházban

Sokan váltottak jegyet Eszenyi Enikő önálló szombati estjére. A színésznő a humoros színdarabja mellett énekhangját is megmutatta.

Gajáta Fanni – Makó

Egyhangú véleménnyel vannak a makóiak a Páger-gyűrűről: mindenki szerint megérdemelten veheti át Eszenyi Enikő a rangos díjat holnap délután. A díjátadó előtti esten a színésznő önálló esttel készült a makóiaknak és a térségieknek.

– Szinte minden évben eljövök a díjátadóra, és remélem, holnap is lesz lehetőségem, hogy megnézzem az átadót – mondta az előadás előtt Timár Edit Ágnes. Hozzátette, nagyon tetszik neki az a Páger-kultusz, amely a városban van. – Nagyon szeretem Eszenyi Enikőt, kiváló színésznő. A legtöbb filmje nagyon tetszik, mivel megfogja az embert.

Mátó Erzsébet, a makói könyvtár nyugalmazott igazgatója is kedveli a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, színházi rendezőt, érdemes művészt. Kiemelte, egyik kedvenc filmje tőle, amelyet többször is látott már, a Fekete Péter volt.

– Minden műfajban tetszik, amiben játszik. Egy ideje már rendez is, így nagyon sokoldalú művész – tette hozzá.

A színésznő a humoros darabbal készült, amelyben a hangját is megmutatta. Az előadásra Gyarmati Antal, Téni bácsi unokája is ellátogatott.