Makó Sport Színes Térség

Oklevéllel jutalmaztuk a Rendőrség csapatát

A Rendőrség csapata nyerte meg a Givaudan Kupát a +35 évesek kategóriájában. Hírportálunk a különdíj mellett egy oklevéllel ismerte el teljesítményüket, amit Igaz László csapatvezető vehetett át.

Albert Barbara – Makó

A teremlabdarúgó tornán a Rendőrség csapata emelhette a magasba a serleget a +35-ös korcsoportban. Oklevelünket Igaz Lászlónak adtuk át.

– Rendszeres résztvevői vagyunk a kupának, tavaly harmadikok lettünk. Titkon bíztunk benne, hogy idén győzünk. Sok szerencse is kellet hozzá, de egységes volt a csapatunk, hihetetlenül büszke vagyok társaimra, hiszen mindenki hozzájárult a sikerhez – avatott be Igaz László törzszászlós.

A Rendőrség egy döntetlent játszott a Földeáki Öregfiúk ellen, a többi meccset mind megnyerte.

– Az első mérkőzésen nem állt még össze teljesen a csapatjáték, a torna végére már mindenki belelendült a fociba. A legjobb találkozónkat az Autós Csárda ellen játszottuk, ami egyben a legnehezebb feladatnak számított és döntő volt a végeredmény kialakulásában – tette hozzá.

A csapatvezető elárulta, hogy az együttesből többen minden kedden futballoznak. Legszívesebben támadó, a tornán egy gólt szerzett.