Makó színes Térség

Minden nap más-más meglepetés a Hagymatikumban

Február végéig tartanak a tavaly a Hagymatikumban elindított tematikus hétköznapok. Minden nap más kedvezményt kínálnak. Borítófotó: hagymatikum.hu

MH – Makó

Hétfőn kedvezményes belépőt lehet váltani, a keddenként a masszázs és wellness szolgáltatásokon van a hangsúly. A szerdánként ingyenes szaunaszeánszokkal várják a vendégeket. Csütörtökönként a beauty részlegen különféle akciókkal várják a szépülni vágyókat. Ezekkel az akciókkal, a vendégek visszajelzéseihez alkalmazkodnak, ugyanis azokból kiderült ezeket a szolgáltatásokat szeretnék a fürdőzők kedvezményesen kipróbálni.

A tematikus napok részletei: hétfőn 50% kedvezményt biztosítunk a fürdőbelépő jegy árából. (Egyéb kedvezménnyel össze nem vonható. 50% a 2400 Ft-os és az 1800 Ft-os napi jegyekből vonják le. Ez a szaunára nem vonatkozik.)

Minden kedden más-más masszázs szolgáltatás érhető el féláron. (Az adott hónapra vonatkozó listáról bővebb információt a recepcióról kaphatnak vagy a honlapon találnak.)

Szerdánként ingyenes szauna szeánszok vehetők igénybe érvényes fürdőbelépő jeggyel. A szeánsz regisztrációhoz kötött és limitált a férőhely.)

A szépség csütörtökön kedvezményes szolgáltatások vehetők igénybe a fürdő beauty részlegén: az Orchidea szalonban, a Boglárka fodrászatban és a Gigi kozmetikában. Bővebb információt a havi aktualitásokról a Beauty részleg vagy a fürdő recepciós munkatársai adnak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.