Makó Térség

Ötödik születésnapját ünnepelte a Hagymatikum – galériával és videóval

Ötödik születésnapja alkalmából nagyszabású rendezvénnyel várta vendégeit a Hagymatikum. A fürdőkomplexum 4 tortával kedveskedett látogatóinak.

Albert Barbara – Makó

A Hagymatikum Gyógyfürdő 2012. január 20-án nyílt meg és szombaton ünnepelte ötödik születésnapját. Ez alkalomból színes programokkal és 4 tortával, mely összesen 800 szeletből állt, lepte meg az érdeklődőket.

– Izgatottan vártuk a hétvégét, hiszen az 5 éves évfordulónkat ünnepeljük. Örömmel tapasztaltam, hogy dél körül már szinte telt ház volt és nagyon jó a hangulat, élvezik programjainkat. Újdonság, hogy betekintést nyerhetnek a vendégek a sport világába is. A fejlesztéseink kapcsán szentesi vízilabdásokat, valamint világklasszis sportolókat hívtunk meg. Szeretnénk, hogy a makói szülők és a fiatalok kedvet kapjanak a vízi sportokhoz. Tervünkben áll az új fejlesztések után egy helyi vízilabda szakosztály létrehozása – mondta Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatója.

Márton Imre, a Makó Budo Klub elnöke Horkai György olimpiai bajnokkal, az M4 sport szakmai kommentátorával, Dömsödi Józseffel és Bujdosó Tamás Károllyal beszélgetett.

– Az új fejlesztésekkel kiváló lehetőség nyílhat, hogy egy új helyi sportág jöjjön létre, sőt az úszó szakosztály is fejlődhet. Mellette állunk a kezdeményezésnek. Folyamatban van a Hagymatikum fejlesztésének a terve, mely májusában ér véget. Szeretnénk kialakítani egy családi zónát és egy sportolásra alkalmas úszómedencét, valamint egy kültéri medence és egy egységes ételudvar szintén tervezés alatt áll – számolt be Czirbus Gábor alpolgármester.

– Szentesen vízilabdázom, 11 évesen kezdtem. Nagy álmom, hogy a magyar válogatottal kijussak az olimpiára. Bíró Dániel edzővel érkeztem, eddig még egyszer sem jártam a Hagymatikumban, bár már többször voltam Makón. Hihetetlenül jó a hangulat és a programok, sőt gyönyörű a fürdőkomplexum, szívesen máskor is ellátogatok ide – árulta el Szanyi Máté vízipólós.

navigate_before
navigate_next

A rendezvényen a gyerekeket csillámtetoválás, lufi hajtogatás és Zsolnai Dorka műsora várta. A látogatók kipróbálhatták a vízi tornát is. A makói Kálvin iskola ugráló kötelesei bemutatót tartottak, Veres Mónika, azaz Nika pedig hangjával kápráztatta el a közönséget. A szülinapot zenés kívánságműsor, habparty és videoklip-show zárta.

– Először járunk a Hagymatikumban és rendkívül elégedettek vagyunk. Több fürdőben is voltunk a környéken, de eddig a makói létesítmény a legjobb – tudtuk meg Farkas Tündétől, az egyik vendégtől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.