Hírek Makó

Kerekes Bernadettnek segített az Angyalsóhaj Alapítvány

A tavaly megalakult Angyalsóhaj Alapítvány minden hónapban segít egy rászoruló, nehéz körülmények között élő családot. Januárban Kerekes Bernadettet látogatta meg Farkas Éva Erzsébet polgármester, hogy átadja a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványát.

Gajáta Fanni – Makó

Farkas Éva Erzsébet polgármester minden hónapban felkeres egy családot, hogy a havi cafetériáját átadhassa. Ebben az évben elsőként Kerekes Bernadettet választották. A 23 éves édesanyja az önkormányzatnál dolgozik adminisztrátorként és egyedül neveli kislányát, Pataki Zoét.

– A csöppség 2015. június 23-án született. Amíg anya dolgozik, addig bölcsődében van – mondta Bernadett. – Éppen dolgoztam, amikor kértek a telefonhoz. Nagyon-nagyon meglepődtem, de örömmel vettem a kezdeményezést.

Bernadett már megbeszélte a kislányával, hogy a felajánlott Erzsébet-utalványból bevásárolnak és Zoé kedvenceit, gyümölcslevet és tejtermékeket is vesznek. A fiatal anyuka elmondta, a családja és Zoé apukája is sokat segít, például a tűzifát mindig a férfi hasogatja fel.

A polgármester nemcsak az ajándékutalvánnyal érkezett, hanem egy plüss dínót is, amelyet a kislány azonnal megkedvelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.