Belföld Hírek

Lázár János: tele az államkassza

Tele van az államkassza, a kormány nem folytat harcot a civil szervezetek ellen, illetve a kereskedelmi tévék és a megyei napilapok nem befolyásolják döntő mértékben a közhangulatot – mondta a 168 órának adott interjújában Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Németh Szilárd elképzelése és szóhasználata nem esik egybe a kormány ízlésével és terveivel. Nemzeti oldalon a párt radikális, a kormány megfontolt, és nem folytat harcot a civilek ellen – reagált Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Soros György által támogatott civilek kisöprését sürgető Fidesz-alelnöki nyilatkozatra a 168 órában megjelent interjúban.

Szerinte hiába tartják jobboldalhoz tartozó üzletemberek jó befektetésnek, a kereskedelmi tévék híradói és a megyei napilapok nem befolyásolják döntő mértékben a közhangulatot. Közölte, hogy kormánynak nincs köze a Népszabadság megszüntetéséhez és sérültek a lap egykori dolgozóinak jogai. Szerinte nincs ipari méretű korrupció Magyarországon, hiszen tele az államkassza.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja!