Makó Térség

Pálhidai László a Hagymatikum kétmilliomodik vendége

Gergely Gábor ajándékcsomaggal köszöntötte ma délelőtt a makói Pálhidai Lászlót, a Hagymatikum Gyógyfürdő kétmilliomodik látogatóját.

Albert Barbara – Makó

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő 2012. január 20-án nyílt meg és a hétvégén ünnepli ötödik születésnapját egy nagyszabású rendezvénnyel, ahova mindenkit szeretettel várnak. Az évek alatt a fürdőkomplexum látogatószáma folyamatosan növekedett, ma délben pedig elérte a kétmilliót.

– Ahogy készültünk az ötödik szülinapi zsúrunkra, megnéztük a statisztikánkat, így kaptuk az ötletet, hogy a kétmilliomodik vendégünket egy ajándékcsomaggal lepjük meg. Szeretnénk éreztetni látogatóinkkal, nagyon fontosak számunkra. Fontos, hogy minél többen jöjjenek és elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni szolgáltatásainkat, illetve népszerűsíteni a gyógyászatot, szaunázást, valamint az évi közel 30 szórakoztató rendezvényt – mondta Gergely Gábor.

A Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatója egy kezdeményezést indított el, ami a mérföldköveknek tekinthető létszámadatokhoz kapcsolódik. A kétmilliomodik vendéget ma délelőtt ajándékkal köszöntötte. A csomagban a fürdő logózott termékei, köntös, törölköző, a komplexum kabalafigurája, azaz Hagymanó, valamint bor és csokoládé szerepelt. A szerencsést a fürdő meghívta egy szaunával és masszázzsal egybekötött ingyenes fürdőzésre.

– Minden nap úszok a Hagymatikumban, általában 1000-1500 métert teszek meg. Szaunázni nem szoktam, viszont ma lehet, hogy kipróbálom. Jobb időben futók s biciklizek is. Az úszást mozgásszervi problémáim miatt ajánlották, hasznosnak és egészségesnek érzem. Nagyon meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy én leszek a szerencsés – tudtuk meg Pálhidai Lászlótól, a Hagymatikum kétmilliomodik vendégétől.

Az eddigi látogatóknak nagyjából fele hazai turista, míg a többi vendég külföldről, Romániából és Szerbiából látogatta meg a létesítményt.