Jogerősen 5 év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a férfit, aki élettársát úgy összeverte, hogy az asszonynak életveszélyes sérüléseket okozott. A nő megbocsátott a vádlottnak. A kép illusztráció.

A korábban már többször büntetett D. B. vádlott 2012 októbere óta él élettársi kapcsolatban a sértettel a vádlott családjának jászkiséri házában. Kettőjük kapcsolatát kölcsönös féltékenység jellemezte, emellett anyagi okok miatt is gyakran veszekedtek, néha össze is verekedtek.

2015. április 4-én délután és az esti órákban a sértett a vádlott nélkül a barátainál házibulizott, ahonnan 5-én hajnalban tért haza. A férfi ekkor veszekedni kezdett vele, mert úgy vélte, hogy az asszony azon az éjszakán megcsalta. A veszekedés során a férfi az asszonyt összeverte, a tarkójától a bokájáig legalább 15-20 ütést mért rá. Az asszony aznap  délután a sértett erős fájdalmakat érzett, ezért átment a szomszédokhoz, akik értesítették a rendőrséget. A sértett a bántalmazás következtében csonttöréssel járó, 3-4 hét alatt gyógyuló, közvetett életveszéllyel járó sérüléseket szenvedett, amit az orvosi beavatkozás hárított el – közölte a Szegedi Ítélőtábla.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest