Kék hírek Ország-világ Térség

Így bénázik a kerékpártolvaj a kamera előtt – videó

Háromnegyed órára hagyta magára egy kerékpártolóban a tulaj a biciklijét, amit ez alatt egy ismeretlen elkötött. Hiába vette fel a térfigyelő kamera. Felismeri?

MH

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság indított nyomozást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Egy helybeli lakos tett bejelentést a rendőrségre, hogy tavaly december 19-én 18 óra 30 perc és 19 óra 15 perc között Hódmezővásárhelyen, egy kerékpár tárolóban elhelyezett fekete, férfi vázas kerékpárját eltulajdonították. A feltételezett elkövetőről egy térfigyelő kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén- írta a police.hu.