Hírek Makó

Újabb három makói család kapott tüzelőt

Újabb három család kapott ingyenes tűzifát a makói önkormányzattól. Délelőtt Morár Zsoltnéhez, Palócz Tímeához és Lőrincz Enikőhöz vitték házhoz a fűtőanyagot.

Gajáta Fanni – Makó

Ebben a hónapban 78 olyan makói nagycsaládos kap tüzelőanyag támogatást, akik három vagy több gyermeket nevelnek, illetve rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek. Hétfő délelőtt Kádár József képviselő Morár Zsoltnénak, Kovács Sándor Palócz Tímeának, míg Sánta Sándor Lőricz Enikőnek vitte házhoz a két köbméternyi fát.

– A hat fős családunkban három gyermek is él: egy 17, egy 12 éves és egy 3 éves, az utóbbi az unokám – tudtuk meg Lőricz Enikőtől. Mint elmondta, az önkormányzati segítség nagyon jól jött, hiszen a hideg tél miatt már sok fát kellett eltüzelniük. – Remélhetőleg ez a faadag elég lesz egy-két hónapig. Igaz, még maradt egy kevés, így szerintem ki tudjuk húzni a hideg végéig.

A tűzifának valót a város közterületeiről szedték össze a Városgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai, ezek azok a fák, melyek élet- vagy balesetveszélyesek voltak és mindenképpen ki kellett vágni.