Makó Sport Térség

Jó hangulatban telt az apátfalvi jótékonysági focibál – galériával

Jótékonysági focibált rendeztek tegnap este az apátfalvi Művelődési Házban, amelyen mintegy 200 vendég vett részt.

Albert Barbara – Apátfalva

Harmadik alkalommal szerveztek focibált Apátfalván, mely jótékonysággal párosult. Közel 200-an vettek részt a mulatságon.

– Hihetetlenül vártuk már a bált és örülünk, hogy ilyen sokan összejöttünk. Sok helyi és térségi cég támogatja az apátfalvi labdarúgókat. Mintegy 150-en fociznak, köztük lányok is, akik nagyon ügyesek és tehetségesek – avatott be Sóki Róbertné Éva.

– Nagyon támogatom a sportéletet Apátfalván. Fontos, hogy helyben is legyenek lehetőségek a testmozgásra. Épül a sportcsarnok, valamint felújítják a focipályát és az öltözőket. Jó látni, hogy fejlődik a nagypályás labdarúgás és a futsal – mondta Szekeres Ferenc polgármester.

A bál megnyitóján megköszönték a támogatásokat, valamint az egyik elnökségi tag évzáró jellegű beszédet mondott. Virágcsokorral kedveskedtek az első bálozóknak.

– Két barátnőmmel érkeztem, akikkel a makói Ráday lakóotthonban élünk. Csonkáné Simon Bernadett, a lakásotthon vezetője hívott el bennünket a bálba. Először adódott alkalom bálozásra, ezért nem hagytuk ki a lehetőséget. Rendkívül örülünk, hogy itt lehetünk, hiszen jó a hangulat és jótékony célokat támogat – tudtuk meg Bereczki Máriától, aki a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola végzős diákja.

A galéria:

navigate_before
navigate_next