Makó Sport Térség

Hóban játszott edzőmeccset az M-Foci Kft.

Az M-Foci Kft. 3-2 kikapott a Mórahalom VSE-től hazai pályán, a felkészülési időszak első mérkőzésén. A hó nehezítette a csapatok játékát.

Albert Barbara – Makó

A meccs elején a makóiak aktívabbak voltak az ellenfélnél és többször eljutottak a vendégek kapuja elé. A hazaiak előnyhöz jutottak Gémes Bence révén. Az első félidő végén, viszont sikerült a mórahalmiaknak kiegyenlíteniük, így 1-1-es eredménnyel mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrészben a rivális jobban kezdeményezett a pályán, de Gémes Bence ismét megszerezte a vezetést a helyieknek. Mindkét együttes előtt adódtak helyzetek, a vendégek kihasználtak az egyik lehetőségüket és egyenlítettek. Úgy tűnt, hogy döntetlenre végződik a találkozó, de a lefújás előtt egy lesből rúgott góllal a Mórahalom 3-2-re eldöntötte a mérkőzést.

– A második félidőben gyengébben játszottunk, mint az elsőben. Ez talán annak köszönhető, hogy csak a héten kezdtük a felkészülést, az ellenfél pedig hamarabb. A mórahalmiak az elején fáradtabban fociztak, látszott, hogy jobban megvannak terhelve. A körülményekhez képest szerintem hasznos volt a korai edzőmeccs. A felkészülési időszakban nyolc mérkőzésünk lesz, ezek közül kettőt hétköznap fogunk játszani. Minden nap edzünk és szeretnénk nagyon jó eredményeket elérni. Beiktatunk egy kis pihenést, de nem túl sokat, például csütörtökönként egy kis fürdőzést és gyúrást. Eddig még senki sem jelezte, hogy távozni akar a csapatból. Szeretnénk egy támadót igazolni, ha nem sikerül, az sem gond – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.