Makó Színes Térség

Valentin-napon jelenik meg Viktor új lemeze

Varga Viktor koncerttel lepte meg a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő szilveszterező vendégeit, akik imádták a pörgős slágereket. A fiatal énekes bízik benne, hogy az újév tökéletes lesz, hiszen február 14-én jelenik meg az új albuma.

Albert Barbara – Makó

Varga Viktornak a szilveszteri fellépése volt az utolsó a régi repertoárral, mert Valentin-napon jelenik meg az új lemeze, s ezt követően az új dalokat fogja előadni koncertjein.

– Összeválogattam a legnagyobb kedvenceket, amiket az ország szeret. Két legnagyobb slágeremet: a Szőkével álmodtam és a Lehet zöld az ég is hallhatta a közönség. Csak pörgős számokat terveztem, hiszen szilveszterkor legyünk boldogok és gondoljunk arra, hogy minden tökéletes lesz az újévben – árulta el a Csillag Születik egykori versenyzője.

Az énekes imádja a fürdőkomplexumot, Makón már többször járt, hiszen néhány ismerőse itt él, ő pedig Szegeden született.

– Az új albumom címe nagy valószínűséggel a Mi lesz, ami a te és énből származik. A dalok főleg a szakításról szólnak. Amikor Cintiával elváltak útjaink, elkezdtem feldolgozni azokat az élményeket, amik az öt év alatt történtek velünk. Azonban egy pár hete összekerültünk és úgy néz ki, hogy mindketten már felkészültebbek vagyunk – mondta Viktor.

A lemezen magyar számok lesznek, de angol albumot is tervez a fiatal énekes. Főleg azoknak szeretne segíteni, akik párkapcsolati szinten hasonló helyzetben vannak, megtalálták a nagy szerelmet, de nem úgy sikerül nekik, ahogy eltervezték. A célja, hogy ők is könnyebben tudják feldolgozni és ne érezzék magukat egyedül a helyzettel.

– Nyolc év után ennek az albumnak átütőnek kell lennie, az egész életemet beleraktam ebbe gondolati síkon, sőt az első lakásomat is feláldoztam és inkább a lemezre fordítottam a hangsúlyt. Nekem jelenleg ez a legfontosabb, hiszen nem mindig sikerül ennyi érzelmet adni az embereknek, mint amennyi most van – tette hozzá.

Viktor szerint a mai világban nem elég a hangerő, kell mellé film, színház stb. Egy nagy projekten dolgozik, és hatalmas koncerteket tervez a jövőben.