Makó Színes

Humorral búcsúztatták az esztendőt a Gloriusban

Sikeres volt a Grand Hotel Glorius évbúcsúztató gálavacsorája, mivel több mint  száz fő választotta őket erre az eseményre. A Glorius Vigadóban megrendezett esten a svédasztalos menü, a széles italválaszték, a kellemes zene és a humor sem maradhatott el.

Gajáta Fanni – Makó

Hónapok óta gőzerővel készült a Grand Hotel Glorius a szilveszteri estjére, amelynek nagy sikere volt. A gálavacsorán a szállóvendégek mellett helyből és más városból – mint például Budapestről – is érkeztek évet búcsúztatni vágyók. Bokor Árpád feleségével és barátival érkezett Makóra.

“Évek múlva jó visszanézni a felvételeket” – mondta Árpád.

– Minden évben más városban töltjük a szilvesztert. Mivel idén már jártunk a városban és nagyon megtetszett, ezért döntöttünk úgy, hogy itt fogjuk elbúcsúztatni az évet – árulta el Árpád. Ők Újkígyósról érkeztek. – A Hagymatikum is nagyon tetszik nekünk, az Év fürdője szavazáson voksoltunk rá és kicsit csalódottak is voltunk, hogy nem a makói fürdő nyert. A Glorius is csodálatos, nem véletlen szálltunk meg ott.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

Az est a jó hangulat mellett a finom ételekről és kellemes italokról is szólt. A vendégek az ízlelőbimbók beindítására garnélás ananászos mini saláta vagy mozarella nyárs közül választhattak. A svédasztalon sertésből, baromfiból és marhából készült ételekből falatozhattak. A desszertek sem maradhattak el, ízletes somlói galuskából és linzersüteményekből lehetett választani.

– Az est folyamán a Sungroove zenekar szolgáltatta a legjobb zenéket, illetve itt volt velünk Bihari Gellért humorista is, akit a Showder Klubból már ismerhettek a vendégeink. Természetesen, a tombola sem maradhatott el: az értékes nyeremények mellett a fődíjunk egy 2 fő részére szóló wellness pihenés volt egy szintén nívós szállodába, valamint egy orvosi-és esztétika klinikára is lehetett nyerni ajándékutalványt. A kisebb ajándékok között kisorsoltunk egy másfél literes Törley pezsgőt és a csak a Gloriusnak palackozott bort is – tudtuk meg Rosta Enikőtől, a hotel marketing vezetőjétől.

Az éjféli köszöntőt az újabb menü felszolgálása követte: az elmaradhatatlan lencsefőzelék mellett korhely levest sült virsli karikával, sült házi kolbászt és hurkát, illetve pezsgős káposztát készített a hotel konyhai személyzete.