Makó Térség

Fergeteges hangulattal köszöntötték az újévet a Hagymatikumban – videóval és galériával

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben medencés partival búcsúztatták az óévet, ahonnan a jókedv és a tánc sem hiányzott.

Albert Barbara – Makó

Harmadik alkalommal rendezte meg a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő a szilveszteri medencés buliját. A vendégek nagyon jó hangulatban várták az újévet, sokan táncra is perdültek.

– Nagy volt a rendezvényünk iránt az érdeklődés, néhány hét alatt az összes jegy elkelt, mint az előző két évben. Egész este fergeteges volt a vendégek hangulata, ismert retro slágerekre táncoltak a színpad előtt és a medencékben egyaránt – árulta el Lajtosné Papp Noémi, a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetője.

Csonka Gábor DJ retro számokkal szórakoztatta a látogatókat, a svédasztalos vacsora közben a Deja Vu Duó  pörgette a lemezeket. A rendezvény sztárfellépője Varga Viktor volt, aki éjfél előtt az élménymedence térben adott koncertet.

– A férjemmel jöttem a Hagymatikumba, egyébként elég gyakran járunk Makóra. Ez az első szilveszterünk a fürdőben, imádjuk a szaunákat és az élménymedencéket is. Hihetetlenül jó a hangulat, nagyon elégedettek vagyunk – tudtuk meg Welebny Emesétől, aki Temesvárról érkezett.

A vendégek salsa bemutatót is megtekinthettek az est folyamán, sőt kipróbálhatták az alapokat. Akadt, aki szinte kiválóan elsajátította a lépéseket.

– Hoztunk egy kis kubai salsát szabad vezetés, valamint rueda de casino formájában, ahol folyamatos párcserék vannak és egy leader vezeti a teljes táncot. A nézők betekinthetnek a kizomba, illetve a kicsit szenzuálisabb és lassabb bachata világába is. Reméljük, mindegyik nagyon fog tetszeni a közönségnek. A bemutatók után pedig a szilveszterezőkkel megtanítjuk az alapokat és készültünk egy animációval, amit a vízben gyakorolhatnak. Szeptemberben indítottunk egy kezdő salsa csoportot a makói Galamb szakképző iskolában – avatott be Szunyog Renáta, a Dolce Dance Nemzetközi Franchise Tánciskola egyik táncosa.

– Sokszor járunk Makóra, úgy gondoltunk, ma a Hagymatikumban lesz a legjobb buli és bevált. Csúcs szuper minden, jövőre is biztos a fürdőkomplexumot választjuk – számolt be Bódi Károly, aki Aradról jött.

A jókedvű vendégek az újévet pezsgő kíséretében köszöntötték.

– A barátnőimmel szilveszterezek, rendkívül jól érezzük magunkat. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, csak a legjobbakat tudom mondani, mert elégedett vagyok mindennel – mondta Farkas Ibolya, az egyik vendég.

navigate_before
navigate_next