Galéria Hírek Makó Színes

Dívákkal köszöntötték az új évet

Mint minden évben, idén is újévi koncerttel vette kezdetét 2017. Csikota József és magánzenekara mellett Cseh Antal operaénekes, illetve Ladinek Judit, Fésűs Nelly és Détár Enikő, vagyis a Dívák léptek fel. A programot tűzjáték zárta.

Gajáta Fanni – Makó

Csikota József és magánzenekarának dallamaival vette kezdetét a 2017-es újévi koncert. A zenekar immáron 23 éve áll fent és az eltelt idő óta rengeteg díjjal gyarapodtak. Ma is köszöntöttek jubilálókat. A makói zenészek a jobbnál jobb és az ismertnél ismertebb dalokat adták elő a közönségnek.

– Szaxofonon körülbelül 15-20 éve játszhatok, de emellett a gitározok, dobolok, billentyűzök és klarinétozok, ha kell – árulta el Rakonczás Pál, mielőtt színpadra lépett. A zenész Földeákon rockzenekart alakított tanulóival, a zeneiskolánál gitározik és a református templomban kántor. – Zenebohóc szerettem volna lenni, de végül is az is lettem.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

Farkas Éva Erzsébet polgármester is köszöntötte a közönséget. A város első embere egy perces csendre kérte a jelenlévőket, majd ünnepi beszédében kiemelte az idei fejlesztéseket.

– Makó életében ez az év a megvalósítások éve lesz, hiszen néhány nappal ezelőtt egy olyan döntés született, miszerint a Magyar Kormány támogatja a Makovecz-könyvtár megépítését és a tér rehabilitációját is. Emellett eldőlt, hogy a Hagymaház megújulhat, illetve a Páger mozi épületegysége is, amely Makovecz Imre eredeti vázlattervei alapján készült – fogalmazott a polgármester. – 2017 a beruházások éve lesz és reméljük, a támogatások tovább folytatódnak.

– Minden évben eljövünk az újévi koncertre, barátokkal vagy családdal. Ma a barátnőimmel érkeztem – tudtuk meg Tézsla Istvánné Babikától. – Ez egy olyan gyönyörű ünnep, hogy nem tudnánk kihagyni. Szerintem, felejthetetlen. Nagyon szép a műsor és jól is érezzük magunkat.