Hamis tízezressel fizetett az egyik deszki gyorsbüfénél egy titokzatos férfi. Eltette a visszajárót, majd Makóra utazott, hogy még több pénzt gyűjtsön. Ezután, a Facebook bejegyzések szerint, visszament Klárafalvára, ott újra próbálkozott, de nem járt sikerrel.

Major Zsuzsanna – Makó

A Facebook bejegyzések alapján a képen látható férfi az egyik helyi szórakozóhelyen akart fizetni a hamis tízessel, de nem jött neki össze. Amikor lebukott, elfutott. Ezt írta Nóri a Makón Élek nevű Facebook csoportba:

“Hahooo Emberek!!!!Egy fekete kabátos fiatalember,szakadt nadrágban,fekete oldaltáskával és fekete sapkában HA tízezressel akarna fizetni VIGYÁZZATOK MERT HAMIS A PÉNZ AMIVEL FIZETNI AKAR!!!!!”

Előtte egy főtéri boltban járt a srác. Ezt pedig Gábor írta, ugyanebbe a csoportba. Makó előtt Deszken volt, akkor készült róla ez a felvétel, amit a gyorsbüfé tett nyilvánossá az oldalán. Kattintson a képre:

A fiatal, később – feltehetőleg, mivel rájött, hogy híre ment a ténykedésének – valószínűleg visszaindult Makóról Szeged felé. Klárafalván még próbálkozott, ez alapján a poszt alapján, állítólag ott kapták el.

“Kedves megosztók! Nagy örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy információnk szerint, ma 17:30 körül, Klárafalván próbálkozott a videón látható öltözetben egy fiatal férfi, de felismerték és a rendőrség kiérkezéséig visszatartották, jelenleg, azonosítása és kihallgatása folyik, reggel a videót törölni fogjuk! Nagyon köszönöm mindenkinek aki vette a fáradságot és segített 1 nap alatt felfedni és elkapni a férfit. THX…. Jók voltunk! ?”- írta a pizzéria közösségi oldalán.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest