Idén is megrendezik a szilveszteri futást, amely a Hagymatikum Gyógyfürdőtől indul. A gyerekek és a felnőttek is külön-külön távot futhatnak le. A nevezési szám tombolaajándékot érhet. Főképünkön: tavaly is sokan indultak a programon.

Gajáta Fanni – Makó

Népszerűnek számít a városban a szilveszteri futás, minden évben sokan neveznek rá. A hagyományoktól idén sem térnek el, ugyanis december 31-én, 10 órakor rajtolhatnak el a nevezők. Az év utolsó sporteseményének számító futáson megéri részt venni, ugyanis a nevezési számokkal értékes ajándékokat is lehet nyerni.

– Sokan már az óév utolsó napján elkezdhetik az a fogadalmukat, hogy többet mozogni az új évben. Lemozoghatják a sok bejglit és sportosabb életmódot kezdjen el ezzel a jelképesnek mondható rövid kis mozgással – fogalmazott Kovács Gábor sportszervező.

Tavaly is sokan vettek részt a futáson.

A résztvevők forró teával melegedhetnek fel a futást követően, illetve a szénhidráttartalékot pogácsával tudja pótolni. A gyerekeket és a felnőtteket is külön távval várják: a kicsiknek egy, a felnőtteknek két kört kell teljesíteni. A rajt a megszokott helyről indul, a Hagymatikum Gyógyfürdő előtti térről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest