Makó Színes

Jubilálókat is köszöntöttek a Glorius Vigadóban

A Glorius Vigadó adott otthont a BodrogiBau cégcsoport évzáró rendezvényének. Azok a dolgozók, akik ebben az évben jubiláltak, oklevélben részesültek. Az estről nem maradhattak el a finom ételek és italok sem, illetve a zene sem.

Gajáta Fanni – Makó

Nemrégiben évet zárt a BodrogiBau cégcsoport. Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa köszöntőjében és évösszefoglaló beszédében megemlékezett az összes beruházásról, mellyel 2016-ban készültek el. Külön kiemelte, hogy egyik építkezés sem jöhetett volna létre a kiváló kollégák szakértelme nélkül. Az építőanyag kereskedő áruházláncuk is bővült. A hódmezővásárhelyi, szegedi, csongrádi és budapesti telephely mellett Békéscsabán is nyílt egy újabb – emelte ki a tulajdonos.

Bemutatták a Bodrogi Bau „Újszülött Olimpia” babát is, s mint kiderült, idén 4:3 arányban a lányok nyertek. A jubilálókat is köszöntötte a tulajdonos: 10 éve dolgozik a cégnél Makán Ilona és Rácz Zoltán, 20 éve Lázár Ferenc és Vass János, 23 éve Kószó Sándor 25 éve pedig Krizsán Erika és Laczó László.

navigate_before
navigate_next

A 25 éves Bodrogi Bau minden évben egy impozáns helyen zárja az évet. Idén a Glorius Vigadóra esett a választás, mivel Bodrogi Ferenc tulajdonos szerint ez egy méltó helyszín a karácsonyi ünnepségre. A Vigadó bálterme 130 ember befogadására képes, de a több teremnek köszönhetően még három helyiségben tudták megvendégelni a munkavállalókat. A beszédet kamera segítségével vetítették ki a többi helyszínen, így senki sem maradt le tulajdonos gondolatairól.

– 230 főt vártunk a karácsonyi rendezvényre, amely nagy kihívást jelentett a Glorius dolgozói számára, hiszen ennyi ember kiszolgálása nagy profizmust és odafigyelést igényel. Kollégáink azonban zökkenőmentesen vették az akadályt, és minden vendég elégedett volt a szervezéssel, valamint a kiszolgálással – tudtuk meg Rosta Enikőtől, a Grand Hotel Glorius marketing vezetőjétől.

A menüsorban helyet kapott a dolgozók kívánsága alapján elengedhetetlen marhapörkölt főtt burgonyával, illetve sültes tálak is, amelyen rántott hús és a lecsós sertés sült is megtalálható volt. Korlátlan és bő italválaszték is rendelkezésére állt a vendégek számára. Az est folyamán egy dj szolgáltatta a legjobb zenéket és táncoltatta meg a társaságot, akik hajnal 5 óráig ropták a táncparketten.