Kék hírek Makó

Százezret fizetnek a makói táskatolvajért

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A kép illusztráció.
 
MH-CSMRFK

A rendelkezése álló adatok szerint az ismeretlen tettes december 10-én 22 óra 15 perckor a makói a Lendvai utcán egy nőtől elvette a táskáját és a könyökével ellökte a sértettet. Az elkövető a szatyorból kivette a nő pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal, majd a táskát eldobta. A rabló végül a kerékpárjával távozott a helyszínről.

Az ismeretlen férfi 180 centiméter magas, barna bőrű, sötét kabátot és kapucnis felsőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Ez az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.