Hírek Makó Színes

Elhunyt gazdáját várja minden nap a hidegben a makói cica?

Pontosan nem ismerjük a történetét. Lehet, kitették, elárvult, meghalt a gazdija és magára maradt. Egy biztos: mindenki szereti, simogatja és etetik is. Cukiságbomba, szeretetgombóc a város cicája. De nem tudjuk télen hol melegedhetne…

Major Zsuzsanna – Makó

– Makó cicája, sokan etetik – írta Icu, az egyik hozzászólásban facebookon, a macskáról megosztott kép alá. Krisztina pedig azt kérdezte: Nem ő az , akinek meghalt a gazdája ,a hozzátartozók meg kirakták az utcára? Valaki mintha ezt írta volna régebben. Erre pedig az jött válaszul, hogy igen:- a Csipkesoron élt a gazdijával. Ennyit tudunk róla.

A szeretetteljes kis négylábút gyakran látni a Csipkesornál. Pénteken a lépcsőház előtti kábeldobozon üldögélt. Megsimogattuk, kedvesen dorombolt vissza. A fa tövében nem messze műanyag kis edények árulkodnak róla, hogy etetik, itatják a  lakók. Állítólag régóta itt él. Jár, kel a kirakatok előtt, átsétál a túloldalra, de messzire nem hagyja el “otthonát”.

Ha tud valamit a cicáról, ismeri, tudja, hogy igaz-e az a  történet miszerint valaki egyszer örökbe fogadta, de visszaszökött, vagy, hogy valóban egy elárvult kis kedvencről van-e szó, aki a mai napig visszavárja elhunyt gazdáját, és hűségesen, nem tágít a lépcsőház elől, írja meg nekünk! Köszönjük!