Makó Sport Térség

Dorka mindent megtesz a sikerért

Dénes Dorka, a Makó KC junior kézilabdása már a felnőtt csapatban is bizonyította tehetségét. A Sportkarácsonyon egyesületi különdíjat kapott, ezenkívül átvehette az év csapatának járó elismerést.

Albert Barbara – Makó

Dénes Dorka öt és fél éve kézilabdázik, először a barátnői hívták edzésekre. Annyira megtetszett neki a sportág, hogy inkább ezt választotta az aerobik helyett. A fiatal tehetség a junioroknál átlövő, míg a felnőtteknél a szélen játszik.

– A kézilabda nekem egy hobbi és szeretnék minél tovább játszani. A junioroknál és a felnőtteknél is edzek. Már bemutatkoztam a felnőtt csapat színeiben és remélem, minél több lehetőséget kapok a tavaszi idényben. Mindent megteszek a kitűzött cél érdekében, gólokkal is igyekszem majd segíteni az együttesemet – árulta el a sportoló.

A makói kézilabdás egyesületi elismerésben részesült a Sportkarácsonyon, emellett a közönség által megszavazott év csapatának járó díjat is átvehette.

– Nem számítottam a kitüntetésre, de nagyon örülök, hogy rám gondoltak. Nagy megtiszteltetés, hogy én vehettem át a közönségdíjat is a csapat nevében – tette hozzá.