Hírek Makó Színes

Telt házzal búcsúzik az óévtől a Hagymatikum

Már az összes jegy elkelt elővételben a fürdő szilveszteri rendezvényére, mely sztárvendége Varga Viktor lesz. A téli szünetben csak 500 forint lesz a 14 éven aluliak belépőjegye. (Címlapkép: hagymatikum.hu)

MH-Makó

Már nincs több belépő a Hagymatikum szilveszteri óévbúcsúztató/újévköszöntő bulijára, hiszen az összes jegy elkelt. A rendezvényen összesen négyszázan vehetnek részt, s már elérték az előre kitűzött maximumot.

Aki itt tölti bulival a szilvesztert, annak remek programokat szerveztek, hiszen fellép majd Varga Viktor, lesz salsa bemutató, DJ Csonka Gábor igazítja a talpalávalókat, élő zene várja az étteremben a vendégeket, de lesz svédasztalos vacsora és természetesen a fürdő medence- és szauna szolgáltatásai is mindenki rendelkezésére állnak majd.

A Hagymatikum az idei téli szünetre is akcióval kedveskedik a gyerekeknek. December 22. és január 08. között: csak 500 forintba kerül a belépőjegy minden 14 éven aluli gyermek számára (Pénteken és szombaton 19.30-tól az éjszakai fürdőbelépő lép érvénybe a már megszokott módon! 14 éven aluli gyermek csak felnőtt kíséretében tartózkodhat a fürdő területén!) Ráadásul a 10+2-es bérletek árából 10 % kedvezményt biztosítanak. Az akció Makó kártyával és kistérségi kedvezménnyel is összevonható!