Galéria Színes Térség

Közös kézműveskedés is volt az ovikarácsonyon

Hosszú évek után ismét óvodai karácsonyt szerveztek a magyarcsanádi Hétszínvirág Református Óvodában. A rövid műsort követően a kicsik és a nagyok szüleikkel közösen egy barkácsolós délelőttön vehettek részt.

Gajáta Fanni – Magyarcsanád

A Kisebbségi Önkormányzatok és a vállalkozók egész évben sokat támogatták a magyarcsanádi Hétszínvirág Református Óvodát. Ezekkel a segítségekkel tudtak karácsonyi műsort szervezni a szülőknek és nagyszülőknek.

– Egy rövid műsorral készültünk, amelyet egy nagy közös énekléssel zárunk, majd minden csoport átvonul a saját foglalkoztató szobájába, ahol asztali díszeket, karácsonyfa díszeket és ajándékokat készítenek a szüleikkel. Végül együtt elfogyasztjuk az ebédet, süteményeket – foglalta össze a programot Locskai Zoltánné, a Hétszínvirág Református Óvoda megbízott vezetője. – Hosszú évek óta ez az első ovis karácsonyunk a szülőkkel, de az idei évben a támogatóinknak köszönhetően megteremtetődött az anyagi lehetőségeink.

A gyerekek izgatottan várták, hogy előadhassák a rövid műsorokat, sokuk egyáltalán nem is izgultak, csak vidáman integettek anyukájuknak, apukájuknak. A közös kreatívkodásnak is örömmel vágtak neki. A karácsonyi hangulat mindenkin érezhető volt, s talán a picik jobban várják. Idén nagy sláger a tablet, többen azt kértek a Jézuskától.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next

– Biciklit és játéktraktort is szeretnék a tablet mellett. Legjobban a tabletnek örülnék, ugyanis azon sokat tudnék játszani.  – árulta el a hatéves Sályi Melissza Viktória Barátnője, Kis-Boros Mária is az elektronika felszerelést és Jégvarázsos játékot kért. – Karácsonykor anyuékkal sütünk, eszünk, játszunk, tévézünk és sokáig fent vagyunk.

– Én távirányítós autót és repülőt kértem, mert ezeket szeretem! – vette át a szót a hétéves Márki Márk. – Autókat, motorokat kedvelem és otthon focizok is.