Hírek Makó

Az angyalok is énekeltek a makói idősotthonban – galériával

Zenés, verses műsort adtak a Batthyány utcai idősek otthonában kedden délelőtt. Ovisok és középiskolások, sőt még az otthon lakói is készültek valamilyen kedves kis előadással. 

Major Zsuzsanna – Makó

– November elseje óta, mi Önökhöz, Önök hozzánk tartoznak. Az elmúlt időszak nagyon sok többletmunkával járt. A makói kollektívával is azon dolgoztunk, hogy minél zökkenőmentesebben teljen az integráció időszaka. Ezúton szeretném megköszönni minden munkatársamnak a segítséget, és a lakóinknak a türelmet. Rengeteg munka áll még előttünk, de most itt a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor mi is egy kicsit lelassítunk, megállunk, és azokra a dolgokra összpontosítunk, ami igazán fontos az életben – ezekkel a szavakkal köszöntötte a Batthány utcai idősek otthonának lakóit Majsai Beatrix, a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon  megbízott igazgatója.

A Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonának telephelyvezetője, Gönczy Gábor is köszöntötte a jelenlévőket. Ő is köszönetet mondott, és békés, áldott ünnepeket kívánt. Az intézmény lakói nagy szertettel fogadták a fellépőket. Elsőként a Kálvin téri ovisok mutattak be kis verses, zenés, táncos karácsonyi műsort. Volt akinek a kis angyal szerep jutott. Ezután a Juhász Gyula Református Gimnázium diákjai szerepeltek. Közülük többen betegek lettek, de a többiek elvállalták az ő szerepeiket is, és így megmentették a darabot, amit előadtak.

Sütő Melitta klarinéton játszott kétszer is a lakóknak, nem csak karácsonyi slágereket. Végül az otthonban élők közül néhányan a Karácsonyi Ének című történetet mesélték el. Nagyon szép és megható ünnepség kerekedett. Többen kerekesszékkel, botokkal hallgatták a szereplőket. Mindenkinek járt a szeretetteljes, hatalmas taps. Galériánk innen lapozható:

navigate_before
navigate_next