Az ingyenes vécé használatáért követelt pénz egy férfi a vasútállomáson, s amikor nem kapott egy fillért sem, előbb késsel, fenyegette meg áldozatait, majd egy másiknak ígért be egy jó nagy hasba rúgást. A szájhős rablás miatt állhat a bíróság elé.

MH-bulvár

A Fonyódi Járási Ügyészség több rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat egy balatonlellei férfival szemben, aki idén egy verőfényes augusztusi napon a balatonlellei vasútállomáson lévő – ingyenes – illemhely használatáért két személytől pénzt követelt. A sértettek a pénzátadást megtagadták, ezért a vádlott egy rugós késsel fenyegette meg őket. Az egyik közeli kereskedő felszólítására a vádlott a kést eldobta, azonban ezután még egy személytől – akit hasba rúgással fenyegetett meg  – követelt pénzt. A rendőrök a férfit rövid időn belül a helyszín közelében elfogták és előállították.

Az ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházban végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest