Panyor Krisztinát az év legjobb női sportolója elismeréssel díjazták a Sportkarácsonyon. A terepfutó az idei utolsó megmérettetésén, a Nyúlcipőbolt Budai Trail-en másodikként ért célba.

Albert Barbara – Makó

Panyor Krisztina még decemberben is egy ezüstéremmel gazdagította gyűjteményét. A Budai Trail a versenysorozat idei utolsó állomása volt.

– A Budai-hegységben rendezték a megmérettetést, 27 km-es távon indultam. Összességében jó pályán futottam, szép látvány fogadott. Sajnos az út felénél kifordult a bal bokám és egy kicsit hátráltatta a szaladást. Elégedett vagyok a második hellyel, küzdenem kellett érte, mert közeledett a harmadik versenyző. Két hetes pihenő következik, majd jövő év elején pedig az alapozás, felkészülés időszaka – tette hozzá.

A makói futónőt az év legjobb női sportolója díjjal tüntették ki a Sportkarácsonyon. Rendkívül hálás Lőrincz Olivér edzőnek, a Contitech Fluid SE-nek és Báron Katalin masszőrnek az egész éves támogatásukért.

– Nagyon örülök az elismerésnek, hogy eredményeim alapján méltónak találtak. Nem számítottam rá, de hihetetlenül jól esett, ráadásul a születésnapom előtti napon vehettem át a díjat. Úgy érzem, megérdemeltem, mert megdolgoztam érte – árulta el a sportoló.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest