Makó Színes Videó

Karácsonyi mesét mondott a polgármester – videóval

Hátrányos helyzetű gyermekeknek tartottak karácsonyi ünnepséget a makói sportcsarnokban vasárnap délután. A polgármester mesét mondott a kicsiknek, és ajándékműsor is volt.

Major Zsuzsanna – Makó

Több mint negyven makói vállalkozó támogatta az idén a hátrányos helyzetű makói gyermekek karácsonyi ünnepségét. Több mint háromszáz család érkezhetett vasárnap a sportcsarnokba, hogy megnézzék a karácsonyi mesét. Kettőt is, mert egyet Farkas Éva Erzsébet játszott el a közönség soraiból kiválasztott gyerekekkel. Itt láthatja az erről készült videót.

 

A mese után  a polgármester Kakas Bélával, a megyei közgyűlés elnökével együtt adta át az amerikai, Ohio államból küldött 20 ajándékcsomagot. Ottani magyarok gyűjtötték, és a megyei közbenjárással juthatott el Makóra. A gyerekek örömmel vették át az ajándékot, és nagyon tetszett nekik az azt követő zenés műsor is, amiben karácsonyi manók ügyeskedtek.

Egy másik fontos hír is érkezett: Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft, és a Grand Hotel Glorius tulajdonosa átadta azt az okmányt, amiben az áll: egymillió forintot ad a Petőfi-parki játszótér mozgássérülteknek készített elemeinek vásárlására, elhelyezésére. Erről itt írtunk bővebben. A karácsonyi ünnepségen készült galériánkat itt láthatják:

navigate_before
navigate_next

One Response

  1. Nagyon kedves öntől polgármester asszony. Nagy lájk 🙂

    Boldog Karácsonyt önnek is 🙂

Comments are closed.