Hírek Makó

Gergely Robiék megénekeltették a makóiakat – galéria

A vendégek együtt énekeltek, nevettek és idézték fel szép emlékeiket Gergely Róberttel és Némedi-Varga Tímea az Idősek Karácsonyán. 

Major Zsuzsanna – Makó

– Nagyon tetszett. A fiatalkoromra emlékeztetett. Azokat a számokat énekelték, amik a mi fiatalkorunkban voltak. Nagyon szerettem például Szécsi Pált. Olyan jó volt most énekelni – mondta Joó Mihályné a műsor után.  Balázs Lajosné is örömmel mesélte, hogy nagyon izgalmas, jó műsor volt.  – Nagyon tetszett. Olyan jó volt, szinte minden egyes számot tudtam – újságolta vidáman a másfél órás koncert után. 

Gergely Róbert és felesége igazán dinamikus, jó hangulatú műsort adtak a Hagymaházban. Olyan fergeteges slágereket hoztak magukkal Makóra, hogy szem nem maradt szárazon. 

A műsort az önkormányzat szervezte az időseknek. Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében elmondta, hogy odafigyelnek erre a korosztályra. A tapasztalataik, a meglátásaik sokat jelentenek neki, nekik. – A makói önkormányzata is nagy figyelmet fordít az Önök korosztályára. Ezt tükrözi, hogy első döntéseink között volt, hogy ilyenkor karácsony időszakában a  70 év fölöttiek számára 5000 forintos utalványt adjon, hogy meghittebbé tegyük a karácsonyi időszakot. 

E mellett a 13 nyugdíjas klubnak 5 millió forintot adnak évente működéseik, gazdag programjaik támogatásaként. Az idén döntött a testület a szemétdíj-kedvezményről is, amiről többször hírt adtunk már.

A fellépés után a Hagymaház aulájában teát és mézeskalácsot osztott Czirbus Gábor alpolgármester és Toldi János képviselő. A rendezvényen részt vett a testületi tagok közül Zeitler Ádám képviselő is. 

Galériánkat a műsorról itt láthatják:

navigate_before
navigate_next