Belföld Kék hírek Makó

Makóig menekült Márk a másik pesti verekedő

A két férfi a Móricz Zsigmond körtéren egy villamosvezetőt és az utasokat, később egy söröző vendégeit bántalmazta. A rendőrök ma az egyik férfit a fővárosban, míg P. Márkot Makón kapták el.

MH-Budapest/Makó

Tegnap este a budapesti 17-es villamos vezetője jelentette be a rendőrségnek, hogy a Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban 19 óra 50 perckor két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Egyikük több utast bántalmazott, míg a másik személy egy, az utasok segítségére érkező férfit megütött. A támadók a rendőrök kiérkezéséig elhagyták a helyszínt. A két férfi 21 óra körül egy Budapest XI., Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt bántalmazott.

A bántalmazott személyek a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az egyik férfit, V. Istvánt a BRFK rendőrei egy Budapest XI., Major utcai ingatlanban ma délután negyed 2-kor, míg társát, P. Márkot ma délután 5-kor egy makói házban fogták el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága a férfiak ellen garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást – közölte a rendőrség.