Kék hírek Ország-világ

Borotvapengével darabolta élettársa csuklóját

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását annak a 61 éves nőnek aki  elvágta élettársa ereit.

MH

Frissítve:

a Szegedi Járásbíróság jogerősen 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte az asszonyt. Az előzetes letartóztatás végrehajtásának helyszínéül a az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölve meg.

Korábban írtuk:

Mint arról beszámoltunk, a hatóság megalapozott gyanúja szerint kedden a szentesi nő a közös ingatlanukban megkísérelte megölni élettársát úgy, hogy a teljes bal oldalára lebénult férfi bal csuklójának ereit egy borotvapengével felvágta. Ezt követően a nő a saját csuklóján levő ereket is megkísérelte felvágni.

Röviddel ezt követően érkezett a helyszínre a sértett önkéntes gondozója, aki telefonon értesítette a mentőszolgálatot. A férfi így még időben orvosi kezelésben részesült és életét megmentették.

A folyamatban lévő nyomozásban adatok merültek fel arra is, hogy a gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű cselekményt. A főügyészség a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a nő előzetes letartóztatásának elrendelésére. Az indítról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a ma dönt – közölte az ügyészség.