Makó Színes

Kis csapatnak csapott nagy bulit a Piramis – galériával

Az Ünnep, a Ha volna két életem, az Ajándék – ezek a dalok is felcsendültek ma este a makói Sportkarácsony Piramis koncertjén. Nem volt tömve a csarnok, de a zenekar és a közönség is kitett magáért. Szuper buli kerekedett.

Major Zsuzsanna – Makó

Márton Imre  igazgató, szervező elmondta, az idei Sportkarácsony kétnapos rendezvény. Az első, azaz a mai nap most kicsit ráhangolódásé. Tavaly a Dolly Roll jött el a zárónapra. Most a Piramist hívták a kezdőre. A zenekar ingyenes koncertet adott.

Nyemcsók János, a Piramis énekese elmondta, az egyik unokatestvére makói, a családdal együtt  el is jött a koncertre. Ő maga legutóbb 11 és fél éve volt itt, az Expon játszott még akkor, az előző zenekarával. 9 éve énekel a 42 éve működő Piramissal. Az este felcsendült a Kivánj igazi ünnepet!, A karácsony, az Ajándék, a Becsület, a Kóbor Angyal is. Nyemcsók elárulta, az együttes tagjai közül mindenki családi körben, otthon ünnepel majd.

A Sportkarácsony két fő támogatója az önkormányzat és a Contitech, vagyis a gumigyár. E mellett más helyi vállalkozók is támogatták a rendezvényt, mely holnap folytatódik. Csütörtökön egész napos program lesz, és az Év Sportolója díjat is átadják, olimpikonok érkeznek, a házigazdája Gulyás László lesz.

Galéria a koncertről:

navigate_before
navigate_next