Makó Sport Térség

Mindent megtesz a bajnoki címért az M-Foci Kft.

Az M-Foci Kft. második helyen zárta az őszi idényt, de a fiúk reménykednek, hogy év végén az élre kerülnek.

Albert Barbara – Makó

Az M-Foci Kft. 34 ponttal zárta az őszi szezont. A csapat 43 találatot szerzett és 9 gólt kapott. A makóiak 11-szer győztek, egy döntetlent játszottak és két vereséget szenvedtek. A Csongrád TSE csak 3 ponttal előzi meg őket, így izgalmas tavaszi idényre számíthatunk.

– Nagyon korai még beszélni a bajnoki címről, de mindent megteszünk, hogy megnyerjük. Már az első fordulóban játszunk majd a csongrádiakkal. A dobogós helyezés sem lenne kudarc, viszont úgy gondolom, a fiúkban van annyi motiváció, hogy elsők legyünk a szezon végén. Egy jó felkészüléssel és egy-két jó igazolással reális esélyünk lehet – mondta Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője.

A Maros-mentiek a Magyar Kupában országos főtáblára kerültek és bejutottak a legjobb 64 együttes közé. A fiúkat az őszi első Videoton FC búcsúztatta.

– Hihetetlen dolgokon mentünk keresztül a nyáron, sok játékos távozott és érkezett, de szerencsére jól jöttünk ki ebből. Sikerült nagyon intelligens és jó futballistákat igazolnunk, akikből a fél év alatt egy összetartó közösség alakult ki – emlékezett vissza a tréner.