Hírek Makó Színes

A tanyavilágban élőknek gyűjt a makói FIDESZ

Azokon segítenek, akik a város külterületein élnek. A nagycsaládosoknak,  időseknek gyűjtenek adományokat egészen december 20-ig.

Major Zsuzsanna – Makó

Azokon segítenének, aki a tanyán élnek, nagycsaládosok, hátrányos helyzetűek. Tartós élelmiszereket várnak: lisztet mondjuk, rizst, tésztát, olajat, mindent, amiből étel kerülhet azok asztalára, akiknek nem mindig juthat. 

– Azért gondoltunk erre a célcsoportra, mivel a tanyán élőkre ritkábban gondolnak. Most nekik szeretnénk segíteni. Minden nap reggel nyolctól délután négyig lehet leadni a csomagokat- adta tájékoztatásul Mágori András, megyei képviselő, a helyi FIDESZ egyik alelnöke, a másik Weszelyné Véghseő Henriett. Ők ketten álltak a kezdeményezés élére.

– Nem csak karácsonykor, egész évben jó lenne segíteni, de most ez az alkalom kifejezetten jó arra, hogy megszólítsuk  az embereket, hogy segítsenek. Tavalyelőtt a Pápay iskola rászoruló gyerekeinek, tavaly a négy vagy több gyermeket nevelőknek segítettünk. Minél több adomány gyűlik össze, annál több családon tudunk segíteni- mondta Weszelyné Véghseő Henriett.

Az adományokat Lázár János országgyűlési képviselő makói irodájában lehet leadni hétköznaponként, munkaidőben.