Hírek Makó Színes

Fotózkodj Mignonnal, kézműveskedj a Hagymaházban!

Star Wars, Mignonok, Spongyabob – velük is lehet fotózkodni vasárnap a Hagymaházban. A képet pedig haza lehet vinni. 

Major Zsuzsanna – Makó

– Nagyon jó itt. Karácsonyi díszt készítek. Anyuval jöttem. – mondta Szabó Villő, miközben lelkesen dolgozott az egyik asztalnál a Hagymaház Kávézó hátsó részén kialakított kézműves sarokban. Vasárnap reggel tíztől délután háromig lehet alkotni itt. A legkisebbek színezőt kapnak, a nagyobbak pedig papír, filc és gipsz alapanyagokkal díszeket készítenek.

Kala Dzsinó Alex is itt dolgozott, ő szarvas formájú ablakdíszen dolgozott, elmondta, hazaviszi majd és kiteszi az ablakba. Nyolcéves, anyuval és apuval érkezett, ők segítettek neki. 

A másik asztalnál is ügyeskedtek, ott gipszeket festettek. Az emeleti galéria részben a Greenbox előtt lehetett fotózkodni mignonokkal, Spongyabobbal. A zöld háttér miatt a lefotózott gyerekek arca, teste virtuálisan ráhelyezhető az előre elkészített számítógépes képsablonokra. A legmenőbb a mignonos volt. Az elkészült képeket a gyerekek meg is kapták a helyszínen. Képek:

navigate_before
navigate_next

Délután három órától folytatódik a karácsonyi foglalkozás a Hagymaházban, a Melyiket a Kilenc Közül darabot mutatják be. 

navigate_before
navigate_next