Kék hírek Térség

Dulakodás közben szúrta meg vitapartnerét

Befejezték a nyomozást a rendőrök két férfi ellen, akik a gyanú szerint egy szegedi szórakozóhely előtt dulakodtak, majd egyikőjük megszúrta vitapartnerét.
 
MH-CSMRFK

A szóváltás egy pénztárca miatt alakult ki a két nigériai állampolgár között idén április 5-én, 23 óra 15 perc körül. A konfliktus dulakodásig fajult, amelynek során a vitapartnerek többször megütötték egymást. Végül az egyikőjük megszúrta társát, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. Őt a mentőszolgálat kórházba szállította. Néhány perc múlva a rendőrök elfogták a támadót, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetését.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, akinek előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte. A terheltet lopás vétségének és önbíráskodás bűntettének elkövetésével is gyanúsítják. Vitapartnere ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.  

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította