Makó Térség

Megajándékozta a Mikulás a makói nagycsaládokat – galériával

A Makói Nagycsaládosok Egyesülete karácsony előtti rendezvényt szervezett az újvárosi Szent László Király Plébánián, ahova a Mikulás kis ajándékcsomagokkal érkezett.

Albert Barbara – Makó

A Makói Nagycsaládosok Egyesülete ajándékcsomagokkal kedveskedett a nagycsaládosok gyerekeinek, akik műsorral hálálták meg a meglepetést a Mikulásnak.

– Több, mint 10 éve alakult a Makói Nagycsaládosok Egyesülete. Örülök, hogy folyamatosan új tagokkal bővülünk. Nagycsaládosnak számít, aki három, vagy többgyermekes, de előfordul, hogy mások is eljönnek rendezvényeinkre. Minden évben ellátogat hozzánk a Mikulás, egy közös karácsonyfát állítunk, amit a gyerekek díszítenek fel szüleikkel. A résztvevők rövid műsorral, verssel, énekkel kedveskednek egymásnak és a Mikulásnak, aki ajándékkal jutalmazza őket – mondta Marsiné Bánó Krisztina, a Makói Nagycsaládosok Egyesületének elnöke.

Az egyesület tagjai ebben az évben például: kajak- és kerékpártúrát rendeztek és a vasúttörténeti parkban is jártak. A nagycsaládok megtekinthettek néhány vetített képet.

– Hat gyermekem van, de öttel érkeztem. Nagyon szeretünk találkozni barátainkkal, ismerőseinkkel. Az egyesület mindig jó rendezvényeket szervez – avatott be Görbe Beáta nagycsaládos.

– Nagyon örülök, hogy ismét megszervezte az egyesület ezt a karácsony előtti rendezvényt. Hihetetlenül élvezik a gyerekek, hogy közösen díszítjük a fát, várjuk a Mikulást. Egy évben többször összejövünk, de ez mindig egy különleges alkalom. Rendkívül jó látni a gyerekek boldogságát, mert ez a legnagyobb öröm nekünk, amikor bírunk, eljövünk az ilyen jellegű eseményekre – árulta el Weszelyné Véghseő Henriett, az egyik nagycsaládos.

navigate_before
navigate_next