Makó Térség

Mikulással és krampuszokkal buliztak a Hagymatikumban – galériával

A Hagymatikum Gyógyfürdő ma Mikulás partyt rendezett. Rengeteg hazai és külföldi vendég élvezte a programokat és a szolgáltatásokat.

Albert Barbara – Makó

A Hagymatikum sok programmal várta a látogatókat. A gyerekek kézműves foglalkozásokon vehettek részt, majd a Pom-Pom Együttes fergeteges hangulatú műsorral szórakoztatta a vendégeket. A rendezvény sztárfellépője Janicsek Roland volt.

– Egy hete készülünk a Mikulás partyra. Feldíszítettük a fürdőt, a kollégák is beöltöztek, hogy fokozzák a hangulatot. A Hagymatikum előtt Mikulás fogadta a vendégeket és cukorkával ajándékozta meg őket. Az Üllői Nyugdíjas Klub szintén ellátogatott hozzánk és elmondták, hogy ilyen szép és tiszta fürdőkomplexummal, valamint ennyire kedves dolgozókkal még nem találkoztak sehol az országban. A Szilveszterre is nagyon készülünk, 400 belépőt értékesítünk, már majdnem mind elfogyott. Szeretnénk magas színvonalat biztosítani, hogy a vendégek visszatérjenek – mondta Gergely Gábor, a Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának az elnöke.

A makói fürdő habpartyval és vízi diszkóval is kedveskedett a vendégeknek, tehát mindenki egy élménnyel lett gazdagabb.

– A Mikulás partyn először vettünk részt, egyébként rendszeresen járunk a Hagymatikumba. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásokkal és a programokkal. Jövünk Szilveszterezni is, szerencsére most sikerült időben megvennünk a belépőket. Két éve készülünk, hogy az óévet itt búcsúztatjuk, de eddig sajnos még nem jött össze – árulta el Ambrus Elvira, az egyik vendég.

– Imádom a fürdőt, gyönyörű hely. Elégedett vagyok a mai rendezvénnyel, a zene is rendkívül jó volt – számolt be Kukic Natasa, aki Belgrádból érkezett.

– Első alkalommal járok Makón, hihetetlenül hangulatos a Hagymatikum, sőt a szolgáltatások egyaránt kiválóak. Máskor is szívesen eljövök – avatott be Dan Daniela romániai vendég.

navigate_before
navigate_next