Blog

A fiatalság bolondság?

Sokan teszik fel a kérdést, hogy valójában a fiatalság bolondság vagy boldogság, talán mindkettő? A választ bárki eldöntheti.  

Mindannyian voltunk fiatalok és jól tudjuk, ifjú korunkban azt gondoltuk, hogy mindent lehet, s szabad. Nem tétováztunk sokat, mit tegyünk, hanem mentünk a szívünk után. Felszabadultnak, boldognak éreztük magukat és nem sodortak magukkal a mindennapi gondok. Nem tudta megállítani semmi a szabadságunkat, az örömöt. Sokszor mondják, hogy fiatalság bolondság, de sokszor gondolunk vissza arra az időkre, amihez talán rengeteg élmény fűződik.

Szívesen emlékszünk vissza, milyen jókat szórakoztunk és nevettünk barátainkkal egy-egy buliban. Nem mindenki közülünk tudott táncolni, de megpróbált, ha néha nevetséges is volt a mulatság. Előfordult, órákig készülődtünk a tükör előtt, hogy mi legyünk a legmenőbbek a partin. Ritkán szomorkodtunk, sosem fáradtunk el, szinte mindig vidáman keltünk és feküdtünk le. Néha tanultunk, dolgoztunk és utána még volt energiánk bulizni is és pár órás alvás után kezdődhetett a következő nap.

Ha a kedvenc együttesünk lépett fel egy fesztiválon, képesek voltunk bármit megtenni, hogy élőben láthassuk, hallhassuk kedvenceinket. Sokszor órákkal hamarabb mentünk a helyszínre, hogy a legelső sorokban tombolhassunk és órákat álltunk egy közös fotóért vagy autogramért.

Sokan szerelmesek voltunk és szinte minden őrültséget megtettünk. Akár a hidegben is perceket vártunk arra a lányra/fiúra, aki tetszett. Nem hátráltunk meg, mindig az érzéseinket követtük.

Élvezzük az életet, használjuk ki minden egyes percét, hiszen csak egyszer vagyunk fiatalok! Örüljünk minden egyes pillanatnak, történésnek! Használjuk ki az időt, legyünk fiatalok és boldogok!