Hírek Makó Színes Videó

Ili néninek Czirbus Gábor adta át az ajándékutalványt

Az év végéig minden 70 év fölötti, makói megkapja a képviselőjétől az önkormányzat 5000 forintos ajándékutalványát. Ili néninek szerdán délelőtt vitte el az alpolgármester.

Major Zsuzsanna – Makó

Sok az unoka, lesz mire költeni az utalványt – mondta Karasz Jakabné, amikor megkapta azt. , Ili néni az egyik Széchenyi társasházban lakik. Kedvesen nyitott ajtót az alpolgármesternek, akivel szót váltottak a családról is. Ili néni elmondta, három dédunokája van, úgyhogy lesz mire költeni az 5000 forintot. Nagy szeretettel fogadta, és jó ötletnek tartja. Egyedül azt sajnálja, hogy a kormány 10 ezer forintos utalványa, amit majd kapni fog nem készpénzben érkezik meg, mert gyógyszert venne belőle.

Czirbus Gábor a 7-es választókerület képviselőjeként osztja az utalványt. Itt több mint 2500-an élnek. – Az idén, ebben a körzetben 424-en jogosult arra, hogy a makói  önkormányzattól 5000 forintos Erzsébet-utalványt kapjanak. November 22-e óta 300-at tudtam kézbesíteni. Nagyon örülnek neki, mert nagyon sokan várták. Hiszen már harmadik alkalommal adjuk ezt az idén – nyilatkozta.

Minden képviselő a saját körzetében személyesen kézbesíti az ajándékot, az év végéig. Aki nem érnek utol, azt többször keresik, és lehetőséget adnak neki a későbbi átvételre.