Színes Térség

Csokimikulást hozott az apátfalvi mikulás

Az apátfalvi önkormányzata közel 350 kisgyermek számára szerzett meglepetést ma délután azzal, hogy elhozta hozzájuk a Mikulást. Ragyogó gyermekarcok és csillogó szempárok árulkodtak az örömről.

MH-Apátfalva

Ma délután kisgyermekek zsibongásától volt hangos a Faluház, előbb a könyvtárban találkozhattak a legkisebb apátfalviak a nagyszakállúval, aki a megilletődött apróságoknak átadta az önkormányzat ajándékát: egy-egy almát és finom tejcsoki Mikulást. A bátrabb gyerekek és a vállalkozó kedvű anyukák pedig közös fotón pózolhattak a Mikulással.

eee

Három órakor kezdődött az ovisok és az alsós általános iskolások számára szervezett meglepetés, a Faluház nagytermében. A gyerekek egy interaktív színházi előadásba csöppentek, ahol a “Legszebb karácsony” – történetét láthatták Varjú Vendel és Szibilla (a mókus) tolmácsolásában, akiket a Léghajó színház művészei keltettek életre.

w

Természetesen ide is ellátogatott a Mikulás, akit az előadás végére szép dalokkal csaltak a terembe a gyerekek. Nem maradhatott el az ajándékozás sem: a csoki Mikulások itt is megtalálták kis gazdájukat. Az iskola felső tagozatosairól sem feledkezett meg az község önkormányzata: ők is kaptak csoki Mikulást.

e