Hírek Makó Színes Térség

Ajándékkártya a Hagymatikumtól

A Hagymatikumban már elérhető ajándékkártyája  kiváló ötlet lehet a karácsonyfa alá is. Mindenre jó és két éven át érvényes.

MH-Makó

Az ajándékkártya a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben használható fel, az érvényességi időn belül (feltöltéstől számított 2 év) a névérték erejéig, akár többszöri részletben.

Azt ezt megvásárlónak lehetősége van a kártyára feltöltött összeg elköltésére többek között belépőjegyek, szaunajegy, wellness-szolgáltatások vásárlására és éttermi fogyasztás kifizetésére is. A kártya saját részre vagy mások által igénybe vett szolgáltatások kifizetésére is alkalmas, így családtagok, baráti társaságok számára is.

A beváltás nagyon egyszerű. Az ajándékkártyával úgy fizethetünk, mint egy normál banki kártyával, azzal a különbséggel, hogy a kártya nem névre szóló és nem tartozik hozzá PIN kód. A szolgáltatás igénybevételét vagy termék kiválasztatását követően a kártya egyenlegét a vásárlás ellenértékével megterhelik. A levásárolt összeget és a kártyán fennmaradó egyenleget a kártya vásárláskor kapott nyugta tartalmazza.

A kártya a fürdőpénztárban személyesen vagy átutalással, postázással is elérhető, ennek részleteit az info@hagymatikum.hu-ra küldött üzenet válaszlevelében tüntetjük fel.