Makó Sport Színes Térség

Elbúcsúzott a makói focicsapattól Irénke néni

Az M-Foci Kft. elbúcsúztatta Barna Györgyné szertárost, aki 12 és fél évig dolgozott náluk. A klub virágcsokorral és ajándékkosárral köszönte meg munkáját.

Albert Barbara – Makó

Barna Györgyné 12 és fél évet töltött el az M-Foci Kft.-nél. Rengeteg szép emlék fűzi a klubhoz, 2009-ben a makói együttes az NB II-ben 3. helyezést ért el, illetve a Magyar Kupában a legjobb 16 csapat közé jutott.

– Több feladatot is elláttam az évek során, többek közt minden nap mostam, összehajtottam és személyre szólóan kiraktam a ruhákat. Szerettem dolgozni a klubnál, de most eljött az idő, hogy nyugdíjba vonuljak – mesélte Irénke néni.

dsc04538 Az évek során mindig figyelemmel kísérte a meccseket, kedvenc játékosai például: Czirbus Gábor, Magyar György és Halász Krisztián voltak.

– A jelenlegi labdarúgók is kedvesek, tisztelet- és illemtudóak, annak ellenére, hogy nagyon fiatal tehetségek futballoznak az együttesben. A fiúk rendkívül lelkesek s motiváltak, én szinte biztosra veszem, hogy megnyerik a bajnokságot, amit szívből kívánok nekik – mondta Barna Györgyné.