Makó Sport Térség

Lezárta az őszi idényt az M-Foci Kft. – galériával

Az M-Foci Kft. tegnap este őszi idényzáró rendezvényt szervezett a Kisbagoly Vendéglőben.

Albert Barbara – Makó

A rendezvényt Karsai Tibor ügyvezető nyitotta meg, ezután pedig Ménesi Gábor szólalt meg. Méhes Tibor, az M-Foci Kft. vezetőedzője megköszönte a játékosok hozzáállását a munkához, illetve szeretné, ha ugyanilyen jól szerepelnének tavasszal is, majd felolvasta a Lángszórósok üzenetét.

dsc04528

– A csapat 81%-os teljesítményt nyújtott az őszi szezonban és a második helyet szerezte meg a tabellán. Az amatőr szerződés megszűnése után sok játékos távozott a tavalyi idény végén. Sok új focista került hozzánk, de sikerült egy jó csapatot összeállítanunk. Egy jó tavaszi szerepléssel szerintem meglehet a bajnoki cím. Az M-Foci Kft. II is nagyszerűen teljesített, hiszen csak egy döntetlent játszott, a többi meccset mind megnyerte – árulta el Ménesi Gábor, az M-Foci Kft. tulajdonosa.

dsc04520

Az eseményen elbúcsúztatták Barna Györgyné szertárost, aki 12 és fél évet dolgozott az együttesnél.

dsc04536

– Egy jó csapat példa az utánpótlásnak és ösztönző számukra. Az együttes a Magyar Kupában is mindent megtett, a legjobb 64 csapat közé jutott, nemcsak a játékosok, hanem a gyerekek részére is egy hatalmas élményt jelentett. Célunk, hogy minél többen sportoljanak, megszeressék a labdarúgást. Jó volt látni a csapatot játszani az őszi idényben – mondta Czirbus Gábor alpolgármester.

navigate_before
navigate_next