Kék hírek Makó

Eltűnés miatt keresik Horváth Gábor Márkot

A makói rendőrök a lakosság segítségét kérik egy gyermek megtalálásához.
MH-CSMRFK

A Makói Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 12 éves Horváth Gábor Márk eltűnése miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint november 23-án nem sokkal 7 óra után egy makói lakásotthonból iskolába menet ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig azt állapították meg, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utazott.

Horváth Gábor Márk 160 centiméter magas az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Szeme színe barna, haja rövid, barna. Eltűnésekor kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.