Makó Sport Térség

60 gólt szereztek az u-19-es labdarúgók

Az u-19-es Maros-menti UFC 1-0-ra vesztette el a mérkőzést a Szeged 2011 ellen idegenben. Az utánpótlás együttes a szezon felénél 4. a tabellán, de nem adja fel a dobogós helyezést.

Albert Barbara – Szeged/Kiskundorozsma

A Maros-mentiek 24 ponttal, 8 győzelemmel és 5 vereséggel zárták a 4. helyen az őszi idényt. A csapat 60 gólt lőtt és 21-et kapott.

dsc04458

A makóiak a három pontért utaztak Kiskundorozsmára, de sajnos az ellenfél meglepte őket, mert a 26. percben megszerezte a vezetést. Az első félidőben a fiúk sajnos nem tudták a tőlük megszokott teljesítményt nyújtani és nem sikerült az egyenlítés.

dsc04477

A második játékrészben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, de nem sikerült kihasználniuk. A mérkőzésen több találat már nem született, 1-0-ra hozták a hazaiak a találkozót.

dsc04472

– Egyes játékosok mentálisan nem úgy álltak a meccshez, ahogy kellett volna. Jó kis hajtós mérkőzés volt, mindkét oldalon a helyzetkihasználással voltak gondok, egy gól döntött a szegediek javára. Mindenképpen szeretnénk dobogón végezni, hiszen benne van a csapatban, de az ilyen találkozókat hoznunk kell. A 4. helyen zárjuk az őszi idényt, de egy jó tavaszi folytatással előreléphetünk. A sikerhez szükséges, hogy tudjunk készülni, edzeni és csapatként működni. A fiúk hétről hétre más teljesítményt nyújtanak, nem tudnak folyamatosan jó eredményt produkálni, ebben kell fejlődniük – árulta el Brakszatórisz András, az u-19-es Maros-menti UFC vezetőedzője.